Skip to main content

OBS! Förlängt anmälningstid till den 15 november. Den regionala träffen vänder sig till musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi. Sista anmälningsdag är 15 november. Länk till program och anmälan längst ned i denna nyhet.

På arrangörsträffen utbyts erfarenheter, tankar, kreativa lösningar och idéer. Deltagarna får höra på goda exempel från arrangörsföreningar, turnésamarbeten, aktuellt kring bidrag och ta del av regionala samverkansprojekt. Det finns även gott om tid att nätverka. Representanter från Kammarmusikförbundet är självklart på plats. Boende, fika och mat ingår och deltagandet är gratis. Det enda deltagande arrangör behöver stå för är resan.

Träffen äger rum på Dieselverkstaden i Nacka.

Sista dag för anmälan: 15 november.

Länk till program och anmälan på MAIS hemsida

Träffen arrangeras av MAIS (Musikarrangörer i Samverkan). Medvärdar är Region Stockholms kulturförvaltning och Blåsarsymfonikerna.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer