Skip to main content

Den regionala träffen vänder sig till musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi. Sista anmälningsdag är 9 september. Länk till anmälan längst ned i denna nyhet.

På arrangörsträffen utbyts erfarenheter, tankar, kreativa lösningar och idéer. Deltagarna får höra på goda exempel från arrangörsföreningar, turnésamarbeten, aktuellt kring bidrag och ta del av regionala samverkansprojekt. Det finns även gott om tid att nätverka. Representanter från Kammarmusikförbundet är självklart på plats. Boende, fika och mat ingår och deltagandet är gratis. Det enda deltagande arrangör behöver stå för är resan. Träffen äger rum på Storsjöteatern i Östersund.

Sista dag för anmälan: 9 september.

Länk till anmälan på MAIS hemsida

Träffen arrangeras av MAIS (Musikarrangörer i Samverkan). Medvärdar är Estrad Norr och de Regionala musikinstitutionerna Norrbottensmusiken, Norrlandsoperan och Musik Västernorrland.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer