Skip to main content

Den regionala träffen vänder sig till musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi. Sista anmälningsdag är förlängd till 19 maj. Länk till anmälan längst ned i denna nyhet.

På arrangörsträffen utbyts erfarenheter, tankar, kreativa lösningar och idéer. Deltagarna får höra på goda exempel från arrangörsföreningar, turnésamarbeten, aktuell bidragsgivning och ta del av regionala samverkansprojekt. Det finns även gott om tid att nätverka. Representanter från Kammarmusikförbundet är självklart på plats. Boende, fika och mat ingår och deltagandet är gratis. Det enda deltagande arrangör behöver stå för är resan. Dessutom konsert med Selma Pinton och Linnea Landström med flera.

Länk till anmälan på MAIS hemsida

Medvärdar är Region Örebro Kultur och Kulturens bildningsverksamhet. Lokal medvärd är Örebro Jazz & Beyond.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer