Skip to main content

Nu går det att anmäla sig till nästa regionala arrangörsträff. Träffen vänder sig till musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi. Sista anmälningsdag är förlängd till 1 mars. Länk till anmälan längst ned i denna nyhet.

På arrangörsträffen utbyts erfarenheter, tankar, kreativa lösningar och idéer. Deltagarna får höra på goda exempel från arrangörsföreningar, turnésamarbeten, aktuell bidragsgivning och ta del av regionala samverkansprojekt. Det finns även gott om tid att nätverka. Representanter från Kammarmusikförbundet är självklart på plats. Boende, fika och mat ingår och deltagandet är gratis. Det enda deltagande arrangör behöver stå för är resan.

Träffen äger rum på Valand i Göteborg och boendet är på Comfort Hotel City.

Mer information om träffen och anmälan på MAIS hemsida.

Sista dag för anmälan har förlängts till 1 mars.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer