Skip to main content

Har du något udda och spännande arrangemang på gång? Har du något tips på hur ni i er förening gör för att få fler medlemmar? Ett bra tips på hur ni marknadsför era program eller på lyckade samarbeten? Har ni någon eldsjäl eller trotjänare i er förening vars arbete ni tycker är värt att lyfta fram i en artikel? Kort sagt: tipsa gärna KammarmusikNytts redaktion om sånt som kan vara intressant för andra föreningar att ta del av. Allt med kammarmusiken som inramning.

Nyhetsbrevet ”KammarmusikNytt” skickas i regel ut första tisdagen varje månad. För att ha en möjlighet att ta hand om tips behöver ha in det senast en vecka innan.

Tipsa om innehåll i kommande nyhetsbrev genom att skriva ett mejl till redaktionen.

KammarmusikNytt har ambitionen att publicera nyheter och artiklar fortlöpande på Kammarmusikförbundets hemsida och sedan samla nyheterna i ett nyhetsbrev som går ut till våra medlemmar. Men även icke-medlemmar är välkomna att prenumerera på nyhetsbrevet.

Prenumerera på nyhetsbrevet genom att registrera dig längst ned på denna hemsida.

Fotot ovan: Larisa Birta, Unsplash.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer