Skip to main content

Hösten 2022 gör Duo Julia & Theo en landsomfattande turné, som är subventionerad av Kammarmusikförbundet. Fram tills nu har det endast varit möjligt för kammarmusikföreningarna i norra och mellersta Sverige att boka in turnén, men från och med 8 december är det även fritt fram för föreningarna i Syd att boka in vinnarna.

Duo Julia & Theo kommer att hösten 2022 genomföra den Sverige-turné som, förutom diplom och ära, är priset. Turnén som är från 1 september till 21 november är uppdelad i tre perioder utifrån landskap från norr till söder. Bokningar i de två första perioderna har redan kommit in, men än finns möjlighet för fler föreningar att boka. Period 3, den i södra Sverige, kan bokas först från och med 8 december.

I Duo & Julias konsertprogram ingår bland annat tonsättare som Alessandro Marcello, Takashi Yoshimatsu, Jean Sibelius och ett specialskrivet beställningsstycke av Magnus Lindgren.

Det är Västmanlandsmusiken som håller i bokningarna för period 1 och 2. I period 3 administreras bokningarna av Musik i Syd.

Den arrangör som vill boka in duon bör göra det senast 22 februari, 2022.

Trailer producerad av Musik i Syd.

Mer information om hur du bokar hittar du här!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer