Skip to main content

Det börjar dra ihop sig för årsmöten runt om i föreningarna i landet. Vi hoppas såklart att det ska vara möjligt att ses fysiskt, men för dig som kan behöva stöd att komma igång med mötesverktyget Zoom, eller vill använda Kammarmusikförbundets konto för att vara värd för egna möten, har vi gjort ett par lathundar.

Välkommen att kontakta kansliet om du vill ha tillgång till vårt Zoom-konto för att ha möten som är längre än 40 minuter. Du är även välkommen att kontakta kansliet om du har andra frågor eller funderingar.

Lathund för Zoom-möte där någon annan är värd.

Lathund för Zoom-möte där du är värd

Lathund om hur man delar upp Zoom-mötet i mindre grupper kommer inom kort.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer