Skip to main content

Halmstads Kammarmusikförening inbjuder till konsert med Duo Carr Quennerstedt. Duon vann Kammarmusikbiennalen Ung & Lovande 2011. Jubileumskonserten premiärvisas på Beethovens födelsedag, 16 december, och är sedan tillgänglig ett par månader.

Violinisten Elna Carr och pianisten Håkan Quennerstedt har, trots det besvärliga spelåret, fått möjlighet att fira deras husgud Beethoven. Under två dagar huserade duon i Kulturhuset Najaden och spelade in de tre mest berömda violinsonaterna – Vårsonaten, c-mollsonaten och Kreutzersonaten – som om det vore konsert. 

Vid 2011 års upplaga av kammarmusikbiennalen Ung & Lovande korades duon till vinnare med motiveringen ”Ett övertygande och moget musicerande både kraftfullt och nyanserat kombinerat med en fin och avspänd publikkontakt”.

Duo Carr Quennerstedt

Jubileumskonserten premiärvisas på Beethovens födelsedag onsdag 16/12 kl 19 via denna länk: https://youtu.be/OduUsZ_mDUU
Konserten kommer att finnas tillgänglig till och med 1 februari 2021.

Evenemanget finns även på Facebook.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer