Skip to main content

Under Järna Festival Academys fyra år har svenska och internationella toppmusiker valt välkänd liksom okänd musik och framfört den inom ramen för festivalen. Nu kan den som vill återuppleva ett urval av dessa konserter hemifrån. Program- och samtalsledare är två av landets mest erfarna musikpresentatörer: Camilla Lundberg och Måns Tengnér. Premiär den 1 december, 16:00.

I programserien kommer Camilla Lundberg och Måns Tengnér spela upp väl valda delar med det bästa från tidigare kammarmusikfestivaler och leda spännande, associationsrika, samtal som kan förknippas till det som spelas.

Många artister kommer gästa programmet och berätta om sina perspektiv. Du som deltar i Salong ZOOM kommer också bjudas in att vara med i samtalen och att delta på olika sociala aktiviteter i anslutning till salongerna.

Träffarna sker i form av en serie drygt timslånga digitala sammankomster varannan tisdag kl 16 från och med tisdagen den 1 december och ända fram till nästa sommar.

Mer om programmet hittar du på Järna Festival Academys hemsida.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer