Skip to main content

Sandviken Kammarmusikfestival, 1-3 augusti 

Sandviken Kammarmusikfestival, 1-3 augusti 

När
Tor 1 aug 2024
kl 19:00
Var
Sandviken
Pris
Se festivalens hemsida

Det framgångsrika festivalkonceptet, som en gång introducerades av Rune Jönsson, grundaren av Sandviken kammarmusikförening, uppskattas helhjärtat av musikerna. I konceptet ingår att musikerna bor i vackra friluftsparadiset Högbo. De flesta är med hela festivalen vilket skapar en härlig gemenskap och trivsel. Man kan ana att det återspeglar sig i musiken. Sandviken Kammarmusikfestival arrangeras för 38:e gången.

Alla konserterna är i Musikverket på Kulturcentrum i Sandviken, förutom lunchkonserten på lördagen som är i Kanalkyrkan i Sandviken

Invigningstalare: Cynthia Zetterqvist

Musiker: Monbijoukvartetten, Håkan Rosengren, klarinett, Aisté Balinuyté, harpa, Marko Ylönen, cello, Irene Veneziano, piano, Julia Isaksson, piano, Patrik Håkansson, fagott, Michael Karlsson, kontrabas.

Stipendiat: Miranda Nordqvist, viola.

Familjekonsert med festivalens musiker och ciceronen Karin Hansson Lasses.

Konstnärliga ledare för festivalen är Mats Widlund, piano och Tobias Carron, flöjt, som också medverkar i festivalprogrammet som musiker.

Läs mer om programmet på festivalens hemsida.

Ung & Lovande-vinnarna 2023, Monbijoukvartetten. Foto: Jonas Bilberg

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer