Skip to main content

Konsert Polstjärnepriset

När
Tis 4 jan 2022
Kl 18:00
Var
Vänersborgs Kyrka, Vänersborg
Pris
Fri entré

Polstjärneprisets konsert i Vänersborgs kyrka är det tillfälle då de unga musikerna kan visa helt nya sidor av musiken när tävlingsmomentet för en stund inte står i centrum. Publiken får uppleva kammarmusik och orkesterspel på högsta nivå och spännande solister från andra länder. 

Numera kommer många av Polstjärneprisets ungdomar tillbaka till Vänersborg flera gånger varje år för att tillsammans med några av Nordens främsta ungdomar delta i Young Strings och Young Winds Academy. Bakom denna kursverksamhet står Nationellt Centrum för Musiktalanger (NCM) med säte i Vänersborg.

Det är en mycket uppskattad och välbesökt konsert där Polstjärneprisets jurymedlem och medieprofilen Camilla Lundberg leder oss genom konserten. Dessutom delar Vänersborg kommun ut kulturpris- och stipendium för särskilt betydande insatser och lovande kulturutövare från Vänersborg.  

FRI ENTRÉ! För att säkra din publikplats finns biljetter att hämta ut på på Visit/Vänersborgs turistbyrå fr.o.m. 1 december 2020.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer