Skip to main content

Familjen Stråke

OBS! Evenemangsdatumet har passerat

Familjen Stråke

När
Sön 26 nov 2023
kl 15:00
Var
Teatersalen, Dunkers Kulturhus, Helsingborg
Pris
Ordinarie: 200 kr, Medlem: 160 kr, Studerande och musiklärare: 100 kr, Under 18 år: fri entré

Lär känna stråkfamiljen och dess medlemmar Violin, Viola, Cello och Kontrabas. Kan en kontrabas bli arg? Hur låter en cello när den sjunger? Kan det bli kaos? Hur uppstår harmoni? Det blir klassiskt, folkton, jazz, tango och kanske något mer. Med visuell medvetenhet och poetisk känsla utforskas och presenteras musiken från ett nytt perspektiv. Familjen Stråke är en familjeföreställning för barn från 4 år. Föreställningen är skapad av den prisbelönte regissören Bernard Cauchard, i nära samarbete med ensemblen, och har fått ett mycket fint mottagande av såväl publik som recensenter. I samarbete med Helsingborgs Symfonikers Vänförening och Dunkers kulturhus.

Biljetter i Dunkers kulturhus 042-10 74 00, eller www.ticketmaster.se eller 077-170 70 70.

Konserterna arrangeras av Helsingborgs Kammarmusikförening i samarbete med DUNKERS KULTURHUS. De genomförs med bidrag från HELSINGBORGS KULTURNÄMND, STATENS KULTURRÅD, MUSIK I SYD och HELSINGBORGS SYMFONIKERS VÄNNER.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer