Kära kammarmusikvänner!

Det lackar mot jul och vi i våra kammarmusikföreningar kan se tillbaka på ett annorlunda år. Det blev lite klingande musik i alla fall. Dessutom har vi kunnat lyssna via nätet och ta del av utbudet på radio och TV. 

Jag vill rikta ett stort och varmt tack till er alla som kämpat på, som arrangerat, coronaanpassat, ställt in, ställt om och inte gett upp. I den intervjuundersökning, som styrelsen gjort under hösten, har vi fått en bild av hur verksamheten ser ut och imponeras av allt som pågår i våra hundra föreningar och allt ni ställer upp med. 

Tack för detta år! Vi ser fram emot ett nytt och bättre år. Jag är nyfiken på årets Ung & Lovande final i Västerås den 17-18 april, då vi också har årsmöte.

Slutligen vill jag önska er en God jul och Gott nytt år! Ni är kammarmusikens stöttepelare som värnar ett rikare kulturliv över hela landet!

Kajsa Wejryd, förbundsordförande 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer