Här en julhälsning till alla medlemmar från Kammarmusikförbundets ordförande Kajsa Wejryd.

År 2019 närmar sig sitt slut. Vi på Kammarmusikförbundet kan glädja oss åt alla konserter, all musik vi har kunnat erbjuda runt om i landet under året som gått. Musik av hög kvalitet, som ni i föreningarna sett till att arrangera. Tack för ert engagemang och all tid ni avsätter för att göra det möjligt!

Jag tycker att jag nu börjat komma in i rollen som ordförande i förbundet. Det är mycket att sätta sig in i och vår närvaro efterfrågas i många sammanhang. Vi är nu mitt i förberedelserna för de regionala arrangörsträffarna i Bollnäs, Malmö och Trollhättan. Jag hoppas att varje förening har möjlighet att delta vid något av tillfällena.

Sen är det snart dags för årsmöte, som går av stapeln den 25 april i Göteborg. Välkomna!

Tack för i år! God Jul och ett riktigt Gott Nytt Kammarmusikår önskas er alla!

Kajsa Wejryd, ordförande

Mer om arrangörsträffarna