Som tidigare meddelat ser Kammarmusikförbundet över sina kommunikativa plattformar. Och nu är den nya hemsidan uppe! Kansliet håller fortfarande på att finjustera men det mesta och viktigaste ska förhoppningsvis vara på plats. 

Angående Kalendariet – Tanken är självklart att alla medlemsföreningar som är intresserade av ha med konserter i kalendariet ska kunna ha det, men vi har ännu inte en fungerande struktur för hur vi ska samla in uppgifterna. Kansliet ber att få återkomma om detta senare i december. 

Nästa steg är att fortsätta bygga hemsidor till de medlemsföreningar som visat intresse att ha en ny hemsida, byggd på samma grund som Kammarmusikförbundets. Hör av dig till Vanessa eller Jörgen på kansliet om du är intresserad, eller om du har andra frågor om vår nya hemsida. 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer